Matilda Ernkrans besöker Mittuniversitetet

Spara favorit 15 okt oktober 2019
Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning. Foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet.

Statsrådet Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, besöker Mittuniversitetet fredag 18 oktober. Vid besöket träffar ministern studenter och studentkår samt representanter för tre av Mittuniversitetets forskningscentrum. Ministern ges också en fördjupad inblick i arbetet med livslångt lärande.

– Regeringen betonar vikten av kompetensförsörjning och livslångt lärande, vilket är frågor som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Det är därför glädjande att vår nya minister besöker oss och vi ser det som en utmärkt möjlighet att berätta om vår verksamhet och bland annat om de projekt som pågår kring just flexibelt lärande, säger Anders Fällström, rektor på Mittuniversitetet.

Besöket på Mittuniversitetet i Sundsvall genomförs på fredag eftermiddag och statsrådet Matilda Ernkrans får då möta ledning och forskare vid forskningscentren FSCN (Fiber Science and Communications Network), STC (Sensible Things that Communicate) och DEMICOM.

I programmet avsätts också tid för samtal med sjuksköterskestudenter samt för en genomgång av Mittuniversitetets arbete inom flexibelt och livslångt lärande.

Media är välkomna att delta.
Tid: fredag 18 oktober, 14.05-14.35, ministern samtalar med sjuksköterskestudenter.
Plats: Mittuniversitetet, lokal C015, campus Sundsvall.

Kontaktperson:
Kicki Strandh, kommunikationschef Mittuniversitetet, kicki.strandh@miun.se, 070-346 59 87

Tillbaka till toppen
Stäng meny
Favoriter /globalnavigation/closemenu

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.